På grund av ändrade villkor kommer innehållet i denna text att ändras snart.

Vi önskar att hålla er informerade om FFPs utveckling och uppdaterar nyhetssidan på alla språk om möjligt. En nyhet på svenska kan missas från en tid till annan. Från och med januari 2010 kommer alla nyhetsbulletiner att finnas på engelska på den engelska FFP-sidan.

Nyheter

Affärsrelationernas dag” i Eelden

Tisdagen den 18 mars 2014 var Fair Flowers Fair Plants representerad på ”Affärsrelationernas dag” i hallen på Cash & Carry Euro Fleur, Eelden. Floraholland tog initiativ till denna dag.

Omkring 400 besökare, som bestod av florister, plantskolister, odlare och andra auktionskunder, deltog i evenemanget. Det varierade programmet med talare som Chantal Riedeman och master i binderi och flertaliga världsmästaren i blomsterbinderi, konstnären Hanneke Frankema, gav den viktiga inspirationen. Hanneke Frankema kunde också erbjuda en inspirerande hållbar presentation av blommor och växter från Fair Flowers Fair Plants.
FleuraMetz är det enda Cash & Carry som deltar i Fair Flowers Fair Plants och de visade det med sina produkter. På så vis kan de uppmuntra florister att engagera sig i Fair Flowers Fair Plants.
Representanter för Fair Flowers Fair Plants besökte också Cash & Carries, som ännu inte deltar i Fair Flowers Fair Plants, för att förklara vad konsumentmärkningen innebär och vilka möjligheter den erbjuder.

Tillbaka