Nieuws

Wijzigingen voorwaarden

Beste deelnemer van Fair Flowers Fair Plants,

Wij, van Fair Flowers Fair Plants, geloven in een eerlijke wereld met Faire sierteeltproducten. Bloemen en planten geproduceerd met respect voor milieu en medewerkers op de kwekerijen. Afkomstig van hier om de hoek tot over de hele wereld. Zo kunnen we vertrouwen op een eerlijke toekomst voor onze (klein)kinderen. Het consumentenlabel Fair Flowers Fair Plants vertegenwoordigt dit allemaal. Zo kun je erop vertrouwen dat het goed zit.

Afgelopen 3 jaar hebben we vanuit MPS ontzettend hard aan het werk om de marketing activiteiten van het consumentenlabel Fair Flowers Fair Plants te professionaliseren.
Andere gerealiseerde hoogte punten afgelopen jaren zijn een samenwerkingsverband met verzendorganisatie Topbloemen.
Een Nederlandse shopfinder is gerealiseerd. Iedere Nederlandse consument kan middels de shopfinder een Fair Flowers Fair Plants winkel bij hem/haar in de buurt vinden.

Per 1 januari 2016 worden de voorwaarden van Fair Flowers Fair Plants aangepast. Hieronder kort de wijzigingen kort weergegeven:
Algemeen artikel 5, zal worden aangevuld met de volgende tekst:
• De enige wijze om een product te kenmerken als een Fair Flowers Fair Plants consumenten product is door gebruik van het label met het logo en registratie nummer (kenbaar maken gaat middels de clicklabels of de stickers, te koop via de webshop of door het sluiten van een licentie overeenkomst).
Geen andere methode om een product te kenmerken is toegestaan.

Ter vergelijking staan hieronder de huidige voorwaarden:

Producent

Handelaar

Detaillist

Om nu de marketing activiteiten te borgen en in de toekomst te kunnen garanderen is het noodzakelijk om de tarieven aan te passen.

Tarieven worden per 1 januari 2016
Producenten:
Oppervlakte  Bedrag
< 2 ha           € 95,00
2-5 ha           € 225,00
> 5 ha           € 500,00

Handelaren:
€ 500,00

Detaillisten:
€ 95,00

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende van informatie te hebben voorzien. Heeft u vragen? Deze vernemen wij graag via 0174-615715.

Met vriendelijke groet,

Fair Flowers Fair Plants
Kitty de Bruyn, market manager Fair Flowers Fair Plants


Naar het overzicht